Nieuw: luisterboek “Eefje Donkerblauw” in app-vorm

Screenshot Voorleesapp Eefje Donkerblauw
Cover boek Eefje Donkerblauw

Het boek ‘Eefje Donkerblauw’ – uitgeverij De Eenhoorn

Het is zover, gezocht en gevonden: een project waar ik hart en ziel heb ingelegd en dat me weer zin ik het leven heeft gegeven”: aan het woord Sofie Van Ermengem. Gepensioneerde kleuterjuf met een visuele beperking én met een plan.

Ik heb een luisterboek gemaakt, in app-vorm, van mijn favoriete prentenboek: Eefje Donkerblauw van Geert De Kockere.
Het verhaal: Eefje Donkerblauw is een koningin die gek is op donkerblauw. Alles in haar kasteel is donkerblauw. Maar dan wordt Eefje verliefd op koning Goudgeel. En daar komen heel wat gekleurde kinderen van. Top 10 Mooiste Kinderboek Aller Tijden. Al meer dan 25 jaar een bestseller! (Bron: uitgeverij De Eenhoorn)

Je kan de app terugvinden in de playstore (voorlopig enkel voor android) via deze link.
In de app vind je het verhaal en een liedje over Eefje, geschreven en gezongen door Silke Mastbooms.
De oorspronkelijke doelgroep voor dit luisterboek, zijn kleuters met een visuele beperking maar ook andere kleuters kunnen vol op genieten van het verhaal van Eefje Donkerblauw!

Deze app is handig voor alle kleuters maar ook voor elke ouder…
Met deze app te installeren, steun je ook Vrienden der Blinden, daar de opbrengst van de app integraal naar het opleidingscentrum voor blindgeleidehonden in Koksijde gaat.
Hieronder 2 screenshots van de voorlees-app.

Screenshot 1 van voorlees app: Eefje met vriendjes op de glijbaanScreenshot 2 van voorlees app: Eefje Donkerblauw ligt in haar bed