Wordt jij ook een Trooper van Vrienden der Blinden?

Ons steunen door online te shoppen

De opleidingskost van een blindengeleidehond wordt voor de helft terugbetaald door het VAPH, de andere helft moet het opleidingscentrum zelf ‘verdienen’. Mede door groepsbezoeken, onze dopjesactie, giften en legaten slagen we in die opzet. En naargelang de inkomsten kunnen wij meer of minder honden opleiden. Om extra inkomsten te generen, springen wij gedeeltelijk mee op de kar van het onlineshoppen.

Heden ten dage wordt er heel veel online geshopt. Via het digitaal platform Trooper zamel je geld in door online te shoppen zonder dat het je maar één eurocent meer kost! En zo wordt je een ‘Trooper’ van Vrienden der Blinden!

Wat is Trooper nu juist?

Jonge dame zit thuis op de grond online te shoppenDankzij Trooper kan je, desgewenst vanuit je luie zetel, Vrienden der Blinden een financieel duwtje in de rug geven door online te shoppen. Maar voor je online begint te shoppen, moet je eerst weten hoe Trooper precies werkt.

Elke organisatie heeft een unieke Trooperpagina met daarop tientallen links naar onlineshops in verschillende sectoren zoals fashion, boeken, reizen, zakelijk, cadeaus, eten & drinken, multimedia & electro, mooi & gezond, sport & vrije tijd, … te veel om op te noemen.

Dus voor je online gaat shoppen, ga je eerst naar de Trooperpagina van Vrienden der Blinden. Daar selecteer je de webshop naar keuze. Via deze link, weet de webshop dat je Vrienden der Blinden steunt. Het enige wat je nu nog moet doen, is shoppen en afrekenen. En dit zonder één eurocent meer uit te geven.

Hoe kan ik steunen, zonder één eurocent meer uit te geven?

Banner van Trooper

De webshops waarderen je aankoop en betalen in ruil daarvoor een percentje van je aankoopbedrag. Voor de shops is dit een marketingkost en dit wordt doorgestort op de trooperrekening van Vrienden der Blinden. Bij elke webshop staat de gemiddelde ontvangen commissie vermeld bv bij CheapTickets ± € 4,80, bij JBC ± 6%.  Dus gemiddeld gaat dit over 5% per aankoop, dus als 100 vrijwilligers, sympathisanten of gebruikers een aankoop van € 100 doen via onze trooperpagina, levert dit al snel € 500 op voor Vrienden der Blinden. Iedereen blij!

Praktisch

Een account aanmaken of inloggen is niet nodig.

 1. Je surft naar de Trooper-pagina van Vrienden der Blinden. Omdat je via onze Trooper-pagina naar de winkel surft, weet de winkel dat je onze organisatie wilt steunen.
 2. Je klikt op een van de online winkels.
 3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra aan donatie te betalen.
 4. Na je aankoop, betaalt de shop een percentje via Trooper aan Vrienden der Blinden.

3 x Win

Door te troopen:

 1. doneer je gratis,
 2. steun je een organisatie met dit financieel duwtje in de rug,
 3. is de online webshop blij met jouw als klant.

 

Via https://www.trooper.be/vriendenderblinden kan je heel wat kopen:

 • Massa’s electronica & veel meer in één van de 323 webshops van.
 • Het meest fantastische speelgoed (Fun/Bart Smit/Maxitoys)
 • Een leuk weekendje weg (Roompot, Sun Parks, hotels.com,… )
 • Een gezellig uitstapje (Bellewaerde, Plopsaland, Studio 100, Walibi, K3,…)
 • Een reisje naar … (BelVilla, CheapTickets, Sunweb, …)
 • Mooie kleren of schoenen (AS Adventure, JBC, Torfs, Brantano, ZEB, E5 Mode, La Redoute, Jack & Jones…)
 • Een lekkere parfum of make-up (ICI Paris XL, Viata,…)
 • Een cadeautje (Collishop, L’Occitane, Proxis, CoolBlue, Bart Smiths)
 • Een aantal goede flessen wijn (Wijnbeurs)
 • Een nieuw interieur (Leenbakker, Morres Meubelen,…)
 • En nog veel meer…

 

Overzicht van tal van beschikbare webshops

Je hebt ongetwijfeld wel IETS nodig op dit moment.
Koop dit gewoon via https://www.trooper.be/vriendenderblinden, dan weet je al hoe het moet…