Een volle kennel

3 weken jonge pups zitten in een hondenmand

Een wasmand vol met pups

In 2017 konden we verschillende nestjes verwelkomen op het centrum en daar beginnen we nu de vruchten van te plukken. De jonge volwassen honden komen als zoetje broodjes binnen. En voor het ogenblik komen er meer honden binnen dan dat er buiten gaan. Gevolg een gezellige drukte in onze kennel.

Laat ons toe, eventjes onze honden in opleiding aan jullie voor te stellen!

Pippa, een golden retriever, zal als eerste de kennel mogen verlaten. Haar opleiding verloopt vlotjes en binnenkort gaan we op zoek naar de perfecte gebruiker/partner/baasje. Daarna is het de buurt aan onze laatste golden retrievers van 2016 namelijk Pavlov, Pien en Poppy, maar zij hebben nog een heel traject te gaan.

In maart kwamen onze eerste Q’tjes terug binnen. Met een lach en een traan brachten pleeggezinnen “hun” trouwe viervoeter na één jaar terug binnen. Question, Quint, Quido en Quatro, 4 broertjes zijn zo begonnen aan hun opleiding tot blindengeleidehond. De eerste stap is net zoals bij kinderen, wennen aan de nieuwe omgeving. Pas daarna kan gestart worden met opleiding tot blindengeleidehond.

En samen met Zita, Oilily, Penny en Que zorgt dit natuurlijk voor een volle maar gezellige kennel…