Wist je…

Opendeurdag vrienden der blinden

… dat op zaterdag 8 september er een opendeurdag is bij Vrienden der Blinden?

Flyer Opendeurdag Vrienden der Blinden op zaterdag 8 septemberNeen? Wel vanaf 10u30 gaan de deuren open waarna de officiële inhuldiging van ons nieuwe multifunctionele gebouw volgt. Na de inhuldiging is het gebouw vrij toegankelijk om op eigen initiatief het gebouw te ontdekken en dit voor de duur van de opendeurdag.

Op het binnenplein zorgt de coverband ‘2 The Limit’ vanaf 11u voor de muzikale omlijsting. Tijdens dit aperitiefconcert kan je jezelf verwennen met een hapje of een drankje uit één van de aanwezige foodtrucks. Of verkies je een bordje heerlijke toetjes van het dessertbuffet?

Verder op het programma staan er demonstraties van zowel de blindengeleidehonden als van hondenclub ‘De Westhoek’. Ook kan je een workshops ‘initiatie hondenmassage’ bijwonen of een fotoshoot van je trouwe viervoeter laten maken. Zit je met een vraag over hondenvoeding? Bij de infostand van Versele-Laga helpen ze je graag verder.  Verder is er een tombola met tal van mooie prijzen maar ook een leuke zoektocht over Vrienden der Blinden waar jong en oud kan aan deelnemen.

Neem dus zeker een kijkje op onze leuke opendeurdag. Het centrum is bereikbaar met de auto (2 parkings in de Burgweg) of per fiets (fietsstalling op het domein) maar kies je voor het openbaar vervoer, dan neem je buslijn 68 of 69 tot aan halte ‘Galloper’. Van daar is het een kleine wandeling tot aan het opleidingscentrum.

Redenen genoeg dus om op zaterdag 8 september langs te komen. Je komt toch ook?

Hieronder het programma van onze Opendeurdag

10u30: Officiële opening met lint van nieuw multifunctioneel gebouw –  woordje van Voorzitter Wim Dezeure

11u00 – 13u00: Aperitief concert – to the limits

12u00: Demo ‘Vrienden der Blinden’

13u00: Demo ‘hondenschool Westhoek Koksijde’

14u00: Demo ‘Vrienden der Blinden’

15u00: Demo ‘hondenschool Westhoek Koksijde’

16u00: trekking tombola en antwoorden zoektocht

17u00: einde

Doorlopend: foodtrucks – dessertbuffet – workshops (fotoshoot hondjes – relaxatie) – zoektocht parcours doorheen gebouw en locatie – tombola lotjes verkopen. Hoofdprijs tombola: Luchtdoop met SV4 dubbeldekker