Opendeurdag Vrienden der Blinden

Het is bijna zover, de lang verwachte opendeurdag van Vrienden der Blinden. Editie 2018 gaat door op zaterdag 8 september en we maken er een speciale editie van! Om 10u30 gaan we van start en beginnen met de officiële inhuldiging van ons nieuwe multifunctionele gebouw. Daarna zal het gebouw vrij toegankelijk zijn om op eigen houtje het gebouw te verkennen. Hier alvast een kleine inkijk. Je hoeft je niet te haasten, het gebouw is vrij toegankelijk tot 16u30.

 

Coverband '2 the Limit'Is het te druk om het gebouw te bezichtigen? Geniet dan buiten op het binnenplein van ‘2 the Limit’.
Deze coverband zorgt vanaf 11u voor de muzikale omlijsting tijdens het aperitiefconcert. Aarzel niet om jezelf te trakteren op een lekker drankje uit de bar, cava bar van WineTime of de koffiebar.

Verder op het programma staan er demonstraties van blindengeleidehonden en van hondenclub ‘De Westhoek’. Ook 2 workshops gepland. Bij de workshop van “Kate and Dogs” kan je een initiatie hondenmassage volgen en tijdens de workshop van Michael Coenen, kan je je trouwe viervoeter professioneel laten fotograferen.

Jong en oud kan deelnemen aan de Vrienden der Blinden-zoektocht op het domein of aan de tombola.

Natuurlijk is er ook gedacht om de innerlijke mens te sterken. Voor een frietje en/of snack ga je langs bij foodtruck ‘Frituur op je Feest’. Maar let op, laat zeker nog een gaatje vrij voor een heerlijk toetje van ons dessertbuffet!

Tal van redenen dus om langs te komen op de opendeurdag van Vrienden der Blinden. Je komt toch ook? Noteer alvast zaterdag 8 september in je agenda!

Met medewerking van:

 

 

Uitnodiging Opendeurdag Vrienden der Blinden

 

Klik hier voor de digitale versie van onze uitnodiging