Opendeurdag ’18

Collage opendeur

Wat een weekend of zeg maar wat een week! We zijn begonnen met de officiële opening van het nieuwe gebouw op woensdag 5 september.  De avond ging van start met enkele speeches en het doorknippen van het lint. We spotten daarbij enkele opvallende aanwezigen zoals bijvoorbeeld minister Weyts en Herr Seele. Daarna kon iedereen ons multifunctionele gebouw naar hartenlust bewonderen. We sloten deze gemoedelijke avond af met een walkingdinner en een glaasje bubbels.

Amper enkele dagen later, op zaterdag 8 september, stonden we al te popelen om het grote publiek te ontvangen op onze opendeurdag. Eindelijk mochten we ons gebouw aan iedereen laten zien. Het was een groot succes met veel bezoekers waaronder ook aardig wat honden. Het is een understatement als we zeggen dat het op dat moment gezellig druk was. Ook heel wat medewerkers waren van de partij waarvoor we enorm dankbaar zijn. Zonder hen was het ons niet gelukt! Nu kunnen we nagenieten van een mooie dag die ons altijd zal bijblijven. Op naar volgend jaar!