Blinde Audrey schrijft lied met Udo

Audrey De Pelseneer (22) uit Geraardsbergen schreef onlangs met zanger UDO de song ‘Blind vertrouwen’. Met haar lied wil ze de opleiding van blindengeleidehonden steunen. 

Audrey is sinds 20 jaar slechtziend. In 2017 kreeg ze het verdict dat ze volledig blind is geworden. Geen hoop meer om ooit nog te kunnen zien, maar geen reden voor Audrey om bij de pakken te blijven zitten!  Audrey staat momenteel op de wachtlijst voor een blindengeleidehond. Ze wil graag onze vereniging financieel steunen met de opbrengst van de verkoop van haar lied die ze samen schreef met zanger Udo. Producer Yannic Fonderie zorgde ervoor dat alles muzikaal in goede banen werd geleid. Naast het schrijven van het lied, speelt Audrey ook de piano in de song.

Positieve boodschap
Met haar lied wil ze een positieve boodschap brengen: “blijf als blinde niet bij de pakken zitten!” Een blindengeleidehond betekent voor haar een nieuwe wereld van zelfstandigheid die voor haar open zal gaan. Verder wil ze ook via haar lied erkenning geven aan Vrienden Der Blinden voor het waardevolle werk die wordt geleverd.

Artikel: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181102_03899789
Interview: https://soundcloud.com/radio_mfm_vlaanderen/interview-met-audrey-de-pelseneer-op-radio-m-fm