20 km door Brussel. Maak deel uit van ons team!

Op 19 mei 2019 vindt de veertigste editie van de 20 km door Brussel plaats. Kom met ons meewandelen of lopen én steun hierbij slechtziende en blinde kinderen!

Deelnemen?
Inschrijven kan via deze link. Het inschrijvingsgeld bedraagt €25 en moet voor 4 maart 2019 worden gestort op rekeningnummer BE39 0015 3194 2319 / BIC: GEBABEBB met vermelding van ’20km + naam en voornaam’ in de mededeling. Bij mensen met een visuele beperking wordt het inschrijvingsgeld door de vereniging zelf betaald en is de deelname gratis! Wij zorgen voor de rest:

  • een loopshirt gepersonaliseerd in de kleuren van Vrienden der Blinden + borstnummer
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van groepsvervoer
  • drank en een gezond tussendoortje op de dag zelf

 

Na bevestiging van jouw inschrijving, krijg je de mogelijkheid om een eigen sponsorcampagne op te starten om zo onze actie te steunen om blinde en slechtziende kinderen activiteiten op maat te bieden.

Zin om ook de uitdaging aan te gaan?