Avondopvang gezocht, wie kan ons helpen?

Graag willen we de avondopvang als nieuw concept lanceren! Dit betekent dat we de honden ’s avonds niet meer langer alleen in de kennels laten verblijven. We zijn op zoek naar rustgevende huiselijke sferen in de buurt waar de honden in de avond van een rustige en welverdiende nachtrust kunnen genieten.

Avondopvang, wat houdt dit in?
De hond wordt opgehaald tussen 16u en 18u30 en wordt de volgende ochtend teruggebracht om 8u. Ben jij in de mogelijkheid? Dan kan je ons misschien wel helpen!

De hond blijft tijdens de werkweek in één zelfde gezin tot hij afstudeert. Lukt het niet om elke avond de hond op te vangen? Geen probleem! We zijn al héél erg blij met enkele avonden in de week, wel met een bepaalde regelmaat. Onze honden hebben nood hebben aan een vaste routine.

Doordat onze honden tijdens de dag al een erg drukke planning hebben, is het de bedoeling dat ze ’s avonds vooral tot rust komen en kunnen ontspannen. Wens je graag avondopvang te worden? Daarom vragen we om niet te wandelen met de honden en ze gewoon in huis te laten.

Ben je geïnteresseerd om elke avond lief gezelschap te hebben én daarmee tegelijkertijd een goed doel mee te steunen? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Bij interesse, stuur ons een mailtje via: instructeurs@vriendenderblinden.be of bel ons via 058 53 33 00.