Hond in de kijker: Olly verblijft bij instructrice Lennemie. “Olly doet het bij ons super goed!”

We blijven nog steeds in ons kot. Gelukkig krijgen we regelmatig leuke updates. Vandaag mochten we ééntje ontvangen van instructrice Lennemie. Zij neemt hond Olly onder haar vleugels.

“Hoi collega’s, Olly doet het bij ons super goed!”, start Lennemie haar berichtje. “Elke dag trainen we op gehoorzaamheid én op oefeningen die hij moet leren zoals het aanduiden van een stoel, deur en trap. Ook de beugeltraining wordt verdergezet.”

“Daarnaast houden we ons ook creatief bezig”, schrijft Lennemie. “Ik daag Olly uit met een geuropdracht. De bedoeling is dat hij op het einde van de rit het citroendoosje kan aanduiden uit de 10 doosjes die hij voorgeschoteld krijgt. Het is een leuke bezigheid die hem mentaal blijft uitdagen.”

“Er wordt ook voor héél wat ontspanning gezorgd”, garandeert Lennemie ons. Wij gaan dagelijks met Olly gaan wandelen. We hebben een wandelpad naast ons huis die dwars door de velden gaat. Echt genieten! Olly heeft er ondertussen een vriendje bij: de hond van mijn huisbazin. Dagelijks door de weide rennen en spelen met zijn nieuwe maatje Cajou is één van de vaste activiteiten op de planning. We proberen er absoluut het beste van te maken! Houd jullie goed”, eindigt Lennemie.