Online donatieplatform voor Vrienden der Blinden.

Door onze projecten te steunen, help je mensen met een visuele beperking te integreren in onze samenleving. De opleiding van een blindengeleidehond én het toekennen van een elektrische witte stok zijn dure hulpmiddelen. Om deze dure hulpmiddelen te financieren, hebben we jouw steun ontzettend nodig! Vele onder ons hebben onze vereniging al gesteund en daar zijn wij jullie enorm dankbaar voor. Samen kunnen we zo veel meer betekenen! Help je met ons mee?

Een gift overmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze online donatieplatform.Het platform maakt mogelijk om gemakkelijk online een donatie te plaatsen of een actie op te zetten.

Misschien wil je wel een sportieve uitdaging aangaan ten voordele van onze vereniging? Of wil je jouw vrienden en familie aanmoedigen om een donatie te doen in plaats van een verjaardagscadeau? Via het platform kan je jouw actie registeren én iedereen warm maken om de actie te ondersteunen. Challenge accepted?

Met COVID-19 zijn helaas heel wat acties beperkt in hun mogelijkheden. Heb je een origineel idee om de mensen die je liefhebt te laten deelnemen aan een solidariteitsactiviteit op afstand? Verras ons door jouw actie op poten te zetten!

Ben je benieuwd naar het platform? We nemen je mee via deze link.

De afbeelding toont een screenshot van het platform Koalect.
Steun Vrienden der Blinden via ons digitaal donatieplatform.