Medewerker in de spotlight: Jasmine ondersteunt de sociale dienst en het opleidingscentrum.

Kan je jezelf even kort voorstellen?
Ik ben Jasmine, 26 jaar jong en wonende in Alveringem. Een absolute dierenvriend kan ik mezelf wel noemen, maar ook een enorme levensgenieter. Ik hou van lekker eten, shoppen, reizen, uitstapjes, de zon, gezellig thuis zijn én mijn kat Filou. In mijn vrije tijd probeer ik ook af en toe te sporten.

Wat is jouw functie binnen het centrum?
Ik ben sinds februari verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het opleidingscentrum voor blindengeleidehonden en de sociale dienst. Het is een recente functie binnen Vrienden der Blinden, eentje op mijn lijf geschreven. Ik studeerde Sociaal Werk in Gent, waardoor het heel erg interessant is om nauw met mijn collega’s van de sociale dienst te werken! Daarnaast help ik ook verschillende projecten uit te werken, wat de job enorm gevarieerd maakt.

Waarom de keuze voor Vrienden der Blinden?
Ik kende de vereniging al vooraleer ik er aan de slag ging. Ik vind het fantastisch hoe er bijgedragen kan worden aan het welzijn van mensen met een visuele beperking via honden. Nu ben ik erg trots dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de vereniging.

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren
Goed! Ik ben terechtgekomen in een dynamisch team. Daarnaast ben ik dagelijks omringd door heel wat lieve viervoeters én ik heb een boeiende job waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij om een deel van het team te zijn!