Steun ons met Sweets & Greets

Covid-19 heeft ons enorm geraakt. Nog steeds eigenlijk. Het virus heeft niet enkel invloed op ons dagdagelijkse takenpakket, maar ook op het financiële verhaal. Sinds maart 2020 zijn alle groepsbezoeken geannuleerd, maar ook alle evenementen en acties om onze werking financieel een duwtje in de rug te geven. Enkel de dopjesactie is blijvend operationeel geweest als inkomstenbron. Financieel kunnen we het echt niet alleen bolwerken. Zoals in elke sector is het vandaag vechten, dag per dag.

De laatste maanden is het alle hens aan dek geweest én dat is het eigenlijk nog steeds. We deden oproepen tot giften, vrijwilligers gingen en gaan creatief aan de slag om acties te organiseren ten voordele van onze vereniging en tot op vandaag worden er ook nog extra dopjes voor ons gespaard. We voelen dat we niet alleen staan en dat geeft hoop.

Om onze werking dit jaar toch nog een extra duwtje te geven, gaan we ook zelf aan de slag met een eigen actie. Met Sweets & Greets verkopen we kerstkaartjes en snoep. Een snoepzakje kost 3 euro, een pakje wenskaarten met 5 kaartjes 5 euro. De wenskaarten zijn super uniek, al zeggen we het zelf! Onze eigen superhelden pronken op de voorzijde.

De snoepjes en wenskaarten zijn te verkrijgen bij ons op het centrum in Koksijde. Om onze actie coronavrij te houden, organiseren we verschillende afhaalmomenten. De bestellingen kunnen enkel ter plaatse met cash betaald worden. Ook via onze fantastische vrijwilligers wordt onze actie ondersteund.

Afhaalmomenten:
– Vrijdag 4 december: van 9u-12u
– Woensdag 9 december: van 14u-16u

Wil je ons graag via deze manier steunen? Stuur een mailtje naar anais.barzeele@vriendenderblinden.be met de vermelding wat je wenst te bestellen en welke afhaalmoment je verkiest. Heb je een bestelling gedaan? Duizend maal dank voor de steun.

Liefs,
team Vrienden der Blinden