Senne en Anja zijn peter en meter van Summer.

“Vrienden der Blinden ligt ons nauw aan het hart. We kwamen in contact met de organisatie na de dood van onze Jack Russel Wolle. Een paar dagen na haar dood én met heel veel traantjes kwam mijn zoon thuis van school met een geniaal idee. Een klasgenootje van Senne was actief als weekendopvang voor Vrienden der Blinden. Dit wou Senne ook absoluut gaan doen. Sindsdien is er geen weekend meer voorbijgegaan zonder een hond! Doordat mijn zoon ASS heeft, is het voor hem heel erg moeilijk om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Ook door de komst van hond Mick, die we hebben geadopteerd bij Vrienden der Blinden, is Senne helemaal open gebloeid tot een heuse jongeman én daar ben ik de organisatie enorm dankbaar voor, vertelt mama Anja ons.”

“Na onze snoepjesactie vorig jaar, hadden we het idee om dit jaar de organisatie op een andere manier een hart onder de riem te steken. We kwamen op het idee om als moeder en zoon, meter en peter te worden van een hond in opleiding. Ik vind het enorm belangrijk dat mijn zoon Senne opgroeit met respect voor de medemens. Ik wil hem leren dat niet iedereen evenveel geluk kent, dat er mensen zijn die anders zijn en dus ook recht hebben op een zo’n goed mogelijk leven als hij, meent mama Anja”.

“Vandaag zijn we fiere peter en meter van Summer, blindengeleidehond in opleiding. Ze was als pup vorig jaar dé mascotte van onze snoepjesactie ten voordele van Vrienden der Blinden. Daardoor onze keuze voor hartendief Summer! We zijn blij om op deze manier de opleiding van Summer te kunnen ondersteunen én binnenkort een persoon met een visuele beperking een nieuw leven te schenken. Het is een uniek gevoel die ons leven zoveel rijker maakt”, concluderen moeder en zoon.

Senne en Summer pronken samen trots op de foto.