Bouw mee aan onze superhelden speelweide.

UPDATE: speelweide 1 is afgerond!

Woef, ik ben Sergio! Blindengeleidehond in wording. We dromen al héél lang van een superhelden speelweide om te ontspannen, te ravotten en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Onze droom is bijna werkelijkheid! Het zand en de omheining kregen we reeds cadeau van gulle sponsors. Nu zoeken we nog de nodige centjes om onze eerste speelweide volledig af te werken.

Wat zijn de investeringen?

1/ twee betonnen tunnels zodat we op een spelende manier verschillende doorgangen kunnen inschatten. Zo’n tunnel lijkt ons echt fantastisch.

2/ een superhelden bandenparcours zodat we meer bewust worden van onze bewegingen, alsook op een speelse manier gewend worden aan verschillende ondergronden. De banden zelf kregen we reeds gesponsord, echter moeten we de banden nog laten verankeren in het zand zodat alles mooi blijft liggen.

3/ drie knotwilgen waarbij een schaduwzone voor ons gemaakt kan worden. Ideaal om af te koelen tijdens en/of na het spelen.

De kostprijs voor de afwerking bedraagt 3000 euro. Elke steun, groot of klein, brengt ons een stapje dichter naar onze volledig afgewerkte speelweide. Help je mee om onze droom te realiseren? We hebben een crowdfunding opgericht om het nodige bedrag in te zamelen.

Wens je graag online te doneren? Dan is dit mogelijk via onze donatiepagina. Wens je liever een bedrag over te schrijven? Dan is dit mogelijk op het rekeningnummer BE08 2800 7787 8913 met vermelding GIFT SPEELWEIDE 2021.

We zeggen nu al enorm bedankt! ❤️

Liefs, superheld Sergio & team Vrienden der Blinden