Snoetjes & groetjes kerstactie

Het kerstseizoen staat alweer voor de deur! Een speciale gelegenheid om vrienden, familie en geliefden een fijne periode toe te wensen. Dit jaar lanceren we onze kerstkaartenactie met enkele van onze superhelden in de hoofdrol. Wil jij via deze weg ook de opleiding van onze blindengeleidehonden steunen? Dat kan! Één pakketje met 5 postkaarten kost € 10. In het pakket steekt van elk hondje 1 wenskaart. Op de achterzijde kan u uw kerstwens noteren, het adres invullen en er een postzegel op plakken.

Bestellen kan aan ons onthaal, via 058 53.33.00, communicatie@vriendenderblinden.be of via overschrijving. Let wel, indien u meerdere pakketten kerstkaarten wenst te bestellen per post komt er een meerkost voor de zending. Alle info hieronder:
1 of 2 pakketten: +€2
3 of 4 pakketten: +€4
5 tot 10 pakketten: +€6

Indien u dit wenst te bestellen per overschrijving dient u het totale bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer BE08 2800 7787 8913 met vermelding Snoetjes en groetjes. Na ontvangst op onze rekening versturen wij de kerstkaartjes. Indien u ons een betaalbewijs bezorgt, dan brengen wij de verzending meteen in orde. Bestellen kan tot en met 18 december.

Snoetjes & groetjes
Team Vrienden der Blinden

Voorzijde van de kerstkaarten

Achterzijde van de kerstkaarten