Uitnodiging film met audiodescriptie

In het kader van het Filmfestival Oostende heeft het Federaal Werk Vrienden Der Blinden en Slechtzienden en Symfoon het genoegen u uit te nodigen voor de filmvertoning met audiodescriptie van: “Rocco en Sjuul”.

Over de film:

‘Rocco & Sjuul’ stelt de vraag of het ooit echt te laat is om opnieuw te beginnen. Voor de zeventigjarige Sjuul gaat het leven rustig zijn gangetje tot ze op een dag haar jeugdliefde Rocco opnieuw ontmoet. De vonk slaat meteen over tussen de twee, maar hun opbloeiende verliefdheid botst al snel op tegenstand van beide families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar kiezen?

Regisseur: Anna van der Heide

Duur: 92’

Taal: Nederlands

De trailer kan je hier bekijken.

Beschrijving foto: jeugdliefdes Rocco En Sjuul ontmoeten elkaar op een dag terug en staan samen te dansen. Hun openbloeiende verliefdheid botst al snel op tegenstand van beide families. Durven ze voor elkaar te kiezen?

Praktische informatie

Op maandag 29 januari 2024 verzamelen we om 14h aan het station van Oostende en nemen allemaal samen openbaar vervoer naar de Grote Post. Kom je liever rechtstreeks naar de Grote Post? Vermeld dit dan bij je inschrijving. We spreken daar af om 14u30. De deelnameprijs wordt door Symfoon bekostigd, waarvoor dank! Vóór de voorstelling biedt Vrienden der Blinden vrijblijvend een drankje aan in het café van de Grote Post.

Gelieve uw deelname te bevestigen ten laatste tegen 19 januari en de namen door te geven van de deelnemers (alsook uw persoonlijke code van de UITPAS als u daarover beschikt).

Voor meer informatie of vragen, bel collega Inge op 0478/780852, of collega Ammelie op 0472/510047. Neem je liever contact op via mail? Dat kan, via sociale.d@vriendenderblinden.org. Tot dan!