Bezoek ons

Gids Rudy toont de bezoekers hoe een blindengeleidehond werkt

Ben je op zoek naar een leuke, educatieve activiteit met je groep?

UPDATE: Ten gevolge van het coronavirus werden bijkomende maatregelen getroffen door de directie van Vrienden der Blinden vzw, dit ter bescherming van onze medewerkers, vrijwilligers en cliënten. In het kader van de groepsbezoeken werd beslist om alle geplande bezoeken te annuleren tot en met eind januari 2022. Concreet betekent dit dat we die bezoeken, noodgedwongen én met pijn in het hart, moeten schrappen en/of verplaatsen. Had u een bezoek gepland in deze periode en heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op via 058 53 33 00 of info@vriendenderblinden.be

Onze gids neemt je mee in het verhaal ‘Van pup tot blindengeleidehond en verder’. Daarnaast kom je meer te weten over het ontstaan van het opleidingscentrum en onze dopjesactie. Ten slotte wordt het bezoek afgesloten met een demonstratie met een blindengeleidehond op onze buitenpiste. Een bezoek aan Vrienden der Blinden is zowel ontspannend als leerrijk en met een diervriendelijk en sociaal karakter!

Wij krijgen jaarlijks een groot aantal bezoekers over de vloer dus het is noodzakelijk om je bezoek tijdig aan te vragen. Lees aandachtig de richtlijnen en maak gebruik van het aanvraagformulier voor groepsbezoeken.