Bezoek ons

Gids Rudy toont de bezoekers hoe een blindengeleidehond werkt

Ben je op zoek naar een leuke, educatieve activiteit met je groep?

UPDATE: Vanaf 1 september 2021 opent Vrienden der Blinden opnieuw het opleidingscentrum voor het grote publiek. Na een lange sluitingsperiode gaan de groepsbezoeken weer van start. We kijken er enorm naar uit om groepen te mogen verwelkomen. Zijn er nog vragen betreffende boekingen, annulaties of covid-maatregelen? Neem dan zeker contact met ons op via 058 53 33 00 of info@vriendenderblinden.be

Onze gids neemt je mee in het verhaal ‘Van pup tot blindengeleidehond en verder’. Daarnaast kom je meer te weten over het ontstaan van het opleidingscentrum en onze dopjesactie. Ten slotte wordt het bezoek afgesloten met een demonstratie met een blindengeleidehond op onze buitenpiste. Een bezoek aan Vrienden der Blinden is zowel ontspannend als leerrijk en met een diervriendelijk en sociaal karakter!

Wij krijgen jaarlijks een groot aantal bezoekers over de vloer dus het is noodzakelijk om je bezoek tijdig aan te vragen. Lees aandachtig de richtlijnen en maak gebruik van het aanvraagformulier voor groepsbezoeken.