Pleeggezin

Het werk van een puppypleeggezin is voor Vrienden der Blinden goud waard! Jaarlijks hebben we nieuwe pups, waarbij we voor onze jonkies op zoek zijn naar een fijne thuis om hun eerste levensjaar door te brengen. Een thuis waar ze met veel liefde kunnen opgroeien, waar ze kennis kunnen maken met het dagelijkse leven, sociaal worden en ruimte krijgen om nieuwe dingen te ontdekken. Kan jij één van onze pups helpen om een blindengeleidehond te worden? Ervaring is absoluut geen vereiste. Véél liefde en geduld wel! Uiteraard zorgen onze instructeurs voor de nodige ondersteuning.

Als pleeggezin word je niet vergoed, maar je ontvangt van het centrum wel alle noodzakelijke benodigdheden zoals: een bench, voeding, leiband, hondenjasje en speeltjes. De kosten voor de dierenarts zijn eveneens voor het centrum!

Perfect match?

▶ Je woont binnen een straal van 150 km rond Koksijde?
▶ Je kan je maandelijks vrijmaken voor een puppyklas of huisbezoek?
▶ Je hebt geen kinderen jonger dan 8 jaar in huis?
▶ Je hebt niet meer dan twee eigen honden?
▶ Je wil een steentje bijdragen aan de opleiding van de pup?

Op alles ja? Perfect match! Dan zijn we absoluut op zoek naar jou.

Wens je je kandidaat te stellen of heb je vragen? Onze instructeurs staan je met veel plezier te woord! Ze zijn te bereiken via mail: pleeggezinnen@vriendenderblinden.be of telefonisch: 058/ 53 33 00.