Eurodogshow in Xpo Kortrijk

Eurodogshow te Kortrijk,
the place to be voor de hondenliefhebber.

Verspreid over 6 hallen konden bezoeker en hond lekker kuieren tussen allerlei standen van hondenrassen, voeding, accessoires, kledij, kuisproducten, fotografie, organisaties en weet ik nog allemaal. Diverse shows en wedstrijden in allerlei disciplines lokten veel kijklustigen waarbij tal van trofeeën werden uitgereikt.  En natuurlijk waren wij daar ook het ganse weekend aanwezig met een stand op de Ramblas. Dit jaar pakten we uit met een promotent, een demoparcours en enkele praattafels waar gebruikers, pleeggezinnen en vrijwilligers een drankje aangeboden kregen. Heidi kreeg een plaatsje aan de boulevard van de Ramblas om zo haar warme actie voor Music for Life te promoten. Haar warme wollen mutsen vielen in de smaak én dit konden we enkel maar toejuichen!

Tal van bezoekers, jong en oud, vonden onze stand het bezoeken waard. Velen gingen de uitdaging aan, om eens als ‘blinde’ geleid te worden door één van onze blindengeleidehonden op ons demoparcours.
Zo veroverden Zita en Oilily tal van harten met hun werk.

Hieronder een impressie van onze Eurodogshow-weekend