Kom naar onze opendeurdag!

Vrienden der Blinden in Koksijde opent op zaterdag 7 september de deuren voor het brede publiek. Van 11 uur tot en met 17 uur ben je meer dan welkom! Benieuwd naar het programma?

De Zingende Ober geeft het startschot op de opendeurdag én leidt je zingend mee naar de verschillende eet- en drankmogelijkheden. Geniet van een drankje bij de bar, een heerlijke koffie bij koffiebus van Time 2 Coffee, een stukje taart van het dessertbuffet of een frietje van frituurtent ‘Frituur op je feest’. Het spreekt voor zich dat we ook aan onze viervoeters denken! Heb je vragen omtrent voeding? Dan kan je terecht bij de infostand van Versele-Laga.

Er zijn verschillende demonstraties doorheen de dag ingepland. Om 12 uur, 14 uur en 16 uur zijn de blindengeleidehonden van Vrienden der Blinden aan de beurt. Om 13 uur en 15 uur kan je de assistentiehonden van vzw Canisha aan het werk zien.

Voor de allerkleinsten onder ons is er een springkasteel en een kidscorner voorzien. De opendeurdag van Vrienden der Blinden heeft uiteraard nog meer in petto. Zo kan je deelnemen aan een zoektocht doorheen het centrum. Ook zijn er heel wat leuke prijzen te winnen bij de tombola en kan je met je favoriete viervoeter op de foto tijdens een mini-fotoshoot. Het wordt een fantastische dag die je zeker niet wil missen!