De Warmste Week 2019: wij slaan een jaartje over.

De registratie van de goede doelen voor Music For Life 2019 is definitief afgerond! Helaas slaan we deze keer een jaartje over. 

Dit jaar werd onze registratie niet goedgekeurd. De deelnamevoorwaarden zijn vernieuwd, waarbij we als vereniging momenteel aan één voorwaarde niet voldoen: ‘De maatschappelijke zetel van de vzw moet gevestigd zijn in Vlaanderen of Brussel en heeft Nederlandstalige statuten.’  Vrienden der Blinden Koksijde maakt deel uit van het ‘Federaal Werk De Vrienden der Blinden en Slechtzienden’ gelegen in Mons waarbij onze statuten momenteel enkel in het Frans ter beschikking zijn.

Uiteraard stellen we alles in het werk om dit probleem op te lossen zodat we volgend jaar in 2020 opnieuw van de partij kunnen zijn! We willen hierbij dan ook iedereen hartelijk bedanken die ons vorig jaar tijdens Music For Life heeft gesteund. Alsook een grote dankjewel aan alle mensen die nu reeds klaar stonden met fantastische ideeën en acties om ons dit jaar opnieuw een duwtje in de rug te geven.

Los van Music For Life zullen er verschillende acties door Vrienden der Blinden georganiseerd worden, waarbij we iedereen van harte uitnodigen. Meer informatie volgt zeker nog!