Hond in de kijker: “Redgy is een hond die we echt bewonderen!”

Redgy is onze jongste student. Sinds enkele weken verblijft hij bij Filip en Els. Zijn vaste warme stek, want naast vakantieopvang, zijn deze lieve mensen ook zijn weekendopvang. Wat heeft ie geluk!

“Toen we op 16 maart een telefoontje kregen met de vraag of we bereid waren om Redgy enkele weken op te vangen, omwille van de coronacrisis, gingen we onmiddellijk akkoord”, schrijft Filip. “Redgy is de hond waar we weekendopvang van zijn, dus geen onbekende voor ons.”

“Redgy is een super lieve labrador waar we véél plezier aan beleven. Hij voelt zich al héél goed thuis”, schrijft Els ons. “Dagelijks maken we enkele wandelingen waar we samen van genieten. Zonnen én in de tuin ravotten zijn absoluut zijn favoriete bezigheden. Hij is veel liever buiten dan binnen. In de tuin gaat ie altijd op zoek naar stokken. Na het speurwerk, brengt hij ons zijn verzameling. Het is er ons ééntje”.

“We zijn helemaal fan van Redgy! Hij doet het super goed. De specifieke commando’s en oefeningen die hij reeds leerde, voert hij perfect uit. Redgy is een hond die we echt bewonderen. We zorgen met véél plezier voor onze kameraad”, laat Filip en Els ons weten.