RIGA steunt onze superhelden.

Eind december mochten we een fantastische gulle gift van RIGA in ontvangst nemen. Van trainingsmateriaal tot speelgoed, toen gestapeld rond de kerstboom. We waren toch wel even sprakeloos! Margaux Lefebvre, communicatieverantwoordelijke van RIGA, staat ons vandaag te woord.

RIGA heeft een passie voor dierenwelzijn. Hoe ontstond RIGA én waarvoor zijn jullie op vandaag bekend?
We moeten een tijdsprong nemen van 70 jaar om terug te gaan naar de oorsprong van RIGA, opgericht door twee apothekers. Net zoals het merk Apple het levenslicht zag in een garage werd RIGA geboren in een opslagruimte. De twee vrienden lanceerden toen het merk Elsay & RIGA dat later RIGA werd. Dankzij de kwaliteit van de producten en de passie voor dieren kende het bedrijf meteen een groot succes. Wat begon met vogel- en knaagdiervoeding zijn we op dit moment gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf voor alle huisdieren, gelegen in het noorden van Frankrijk.

Riga draagt een groot hart voor goede doelen. Waarom is de steun aan verenigingen zo belangrijk voor jullie?
We streven ernaar om verbonden te zijn met mens en dier. Daarnaast vinden we ook een ondersteuning op lange termijn enorm belangrijk. We geven verenigingen een duwtje in de rug waarmee we dezelfde waarden delen. Naast scholen voor blindengeleidehonden kunnen ook verschillende dierenopvangcentra op onze steun rekenen.

Eind december 2020 mochten we een hartverwarmend kerstgeschenk van RIGA ontvangen voor alle onze superhelden in opleiding. Waarom de keuze voor Vrienden der Blinden Koksijde?
Doordat we reeds verschillende blindengeleidehondenscholen hebben gesteund, kennen we de financiële uitdaging waarvoor jullie als vzw elke dag staan. We vinden het fantastisch wat jullie elke dag ondernemen voor mensen met een visuele beperking. Het is een dubbel succes om te weten dat onze sponsoring ten goede komt aan het opleidingsproces van de superhelden. Daarnaast zijn we ook al jaren aanwezig op de Belgische markt met ons assortiment Chick’Os snoepjes. Een Belgische vereniging steunen is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Bedankt RIGA! ❤️