Een goede daad voor het eindejaar!

Het kerstseizoen staat alweer voor de deur! Een speciale gelegenheid om vrienden, familie en geliefden een fijne periode te wensen. Dit kan bijvoorbeeld via dé perfecte wenskaarten die wij voor jou in petto hebben. Vanaf 11 oktober starten wij met onze snoetjes & groetjes kerstactie. Dit jaar kan je 5 unieke kerstkaarten en 5 enveloppen kopen met enkele van onze superhelden in de hoofdrol.

De steun die wij ontvangen, maakt het ons mogelijk om blindengeleidehonden op te leiden voor mensen met een visuele beperking. Wist u dat één zo’n superheld wel zo’n 25 000 euro kost? De blindengeleidehond is voor de cliënt volledig kosteloos. Heb je dus nog geen leuke kerstkaarten gevonden en wens je een goed doel te steunen? Bingo, twee vliegen in één klap! Een pakketje met 5 wenskaarten inclusief 5 enveloppen kost 6 euro.

Hoe bestellen?

De wenskaarten kunnen besteld worden via onderstaand bestelformulier waarbij er een keuze is tussen afhaling of verzending. De kaarten kunnen elke werkdag afgehaald worden in het opleidingscentrum van Koksijde volgens de openingsuren. We aanvaarden enkel cash. Er is daarnaast ook een mogelijkheid tot verzending. De verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen extra betaald te worden. Deze verzendkosten worden persoonlijk gecommuniceerd na de bestelling. De uiterste besteldatum is tot en met 19 december.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen bij Bpost.

𝓢𝓷𝓸𝓮𝓽𝓳𝓮𝓼 & 𝓰𝓻𝓸𝓮𝓽𝓳𝓮𝓼 ♥
Team Vrienden der Blinden

Wauw!😍 We sluiten de “snoetjes en groetjes-kerstactie” definitief af! Het was een groot succes! Enorm bedankt aan iedereen die onze kerstkaarten kocht en ons op deze manier gesteund heeft.

Fijne feestdagen!🎄